Trots op ons verkregen Thuiswinkelwaarborg

We zijn hartstikke trots dat we na een intensieve screening vanaf heden gecertificeerd zijn door Thuiswinkelwaarborg . 

 

Wat is Thuiswinkel Waarborg?

Thuiswinkel Waarborg is het meest bekende én meest kwalitatieve keurmerk voor online winkelen. Inmiddels hebben meer dan 2.200 webwinkels zich bij hen aangesloten, waaronder bol.com, Coolblue en Wehkamp. 

Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Daarom wordt hun keurmerk door de Consumentenbond ondersteund.Beveiliging van persoonsgegevens

Veiligheid is een belangrijk thema voor webwinkels en hun klanten, zeker als het om persoonsgegevens gaat. Thuiswinkel.org neemt haar verantwoordelijkheid door webwinkels regelmatig te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Daarnaast worden leden getoetst op de veiligheid van persoonsgegevens en gescreend op veel voorkomende kwetsbaarheden. De veiligheid van webwinkels is echter altijd een momentopname. De Veiligheid en beveiliging van webwinkels is daarom op de eerste plaats de verantwoordelijkheid van webwinkels zelf. Het Thuiswinkel Waarborg biedt geen garantie voor 100% veilige webwinkels, maar we helpen leden wel om hun webwinkels veilig te maken.

 

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published