Levering en Installatie


Bij vrijstaand witgoed: morgen in huis, gratis bezorging, oude apparaat retour
Profiteer van onze supersnelle, complete en gratis service. Wij bezorgen uw inbouwapparaat gratis thuis en zetten het in huis op de gewenste plek, tot op de 4e verdieping zonder lift. Het apparaat wordt uitgepakt en het verpakkingsmateriaal nemen we mee. Heeft u een oud apparaat dat we retour moeten nemen, dan is ook dat geen probleem. Deze service is inbegrepen, let op: het oude apparaat dient wel volledig afgekoppeld klaar te staan en vrij gemaakt te zijn van water. Als staat aangegeven dat een apparaat voorradig is dan kunnen we, voor 22:00 besteld, de volgende dag al leveren. U kunt in uw bestelling eenvoudig aangeven wanneer u het product wilt ontvangen.

*Levering op de wadden geschiedt altijd 2 werkdagen later dan de reguliere planning en is enkel mogelijk op werkdagen. De extra kosten bedragen €59,50.
**Levering op zaterdag in België is op dit moment helaas nog niet mogelijk


Vakkundige inbouwservice
Maakt u gebruik van onze inbouwservice (+€69), dan zullen we binnen 3 werkdagen een afspraak inplannen voor installatie. Om deze afspraak te maken bellen we u binnen 24 uur op werkdagen nadat uw bestelling geplaatst is. Uw apparaat wordt vakkundig ingebouwd door ervaren monteurs. Wij gaan pas weg als u tevreden bent over het resultaat!

* Zorg ervoor dat uw keuken bouwtechnisch geschikt is om het apparaat te kunnen plaatsen. Onze inbouwservice kan en mag helaas geen aanpassingen aan uw keuken doen om het apparaat te installeren.
** Bij postcodes hoger dan 6500 wordt echter alleen op maandag en donderdag ingebouwd.
*** Er worden door de inbouwservice geen aanpassingen gedaan aan uw keuken, zoals bijvoorbeeld zaagwerk.


Bij bestellingen van producten die via PostNL pakketpost verzonden worden
Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Alle apparaten op Vodelca.nl waarbij staat "Voor 23:59 besteld, morgen in huis" zijn bij ons op voorraad in eigen magazijn. Deze apparaten worden uiteraard ook kosteloos verzonden.

Besteld u een apparaat voor 23:59 dan bieden wij deze dezelfde dag nog aan bij PostNL en kunt u het morgen in huis hebben. Bij het afrekenen kunt kiezen op welke dag het apparaat geleverd moet worden. Het is ook mogelijk een avondlevering te plannen voor een meerprijs van €2,-. Koopt u in het weekend, dan is het eerste levermoment dinsdag.


Tijdstip van bezorging
Als het apparaat voorradig is kunt u zelf aangeven in uw bestelling, middels een kalender, wanneer u het apparaat wilt ontvangen. Is het nog geen 22:00, dan is morgen de eerste mogelijkheid. Op de dag van levering krijgt u middels een e-mail en SMS bericht een tijdsindicatie hoe laat de levering zal plaatsvinden. Het is niet mogelijk om een tijdstip of dagdeel zelf te bepalen, deze worden namelijk automatisch berekend op basis van alle bestellingen. Het tijdvak van 3 uur wordt in de vroege ochtend op de dag van levering naar u gemaild.


Bezorgdag wijzigen
Bezorgdag wijzigen is geen probleem, neem in dat geval contact op met onze klantenservice.


Oude apparaat retour
Bij de aankoop van een nieuw witgoed apparaat nemen we gratis een vergelijkbaar apparaat mee retour. Kiest u voor onze inbouwservice, dan kunt u het bestaande apparaat gewoon ingebouwd laten. Wij zorgen ervoor dat het oude apparaat netjes wordt verwijderd, het nieuwe apparaat wordt geplaatst en keukenpanelen worden overgezet. Bouwt u zelf het apparaat in, dan vragen we om het oude apparaat uitgebouwd en losgekoppeld klaar te zetten. Zorg er ook voor dat er geen water meer in het apparaat staat. Als laatste is het belangrijk dat het oude apparaat in een dusdanig redelijke staat dient te zijn dat bij het afvoeren er geen onderdelen los kunnen raken. Dit ivm de veiligheid van onze medewerkers.