Beste bezoeker, beste klant,

Mede door schaarste in de witgoedmarkt en de hierdoor ontstane levertijden en de druk die dit veroorzaakte op ons kleine team hebben we een tijd niet aan de kwaliteitsnormen kunnen voldoen. Door een derde partij zijn we ook nog eens onrechtmatig ernstig benadeeld vorig jaar ,wat heeft geleid tot vele uitdagingen en problemen . De wettelijke procedures tegen deze partij(en) zijn inmiddels gaande.  

Nieuw in 2021:
Hierdoor hebben we besloten het witgoed assortiment voorlopig in te perken om zo een actueler aanbod en een duidelijkere levertijd te kunnen geven van deze artikelen.

Tegelijk hebben we het aanbod uitgebreid naar andere producten en de koppeling gemaakt met onze distributeurs om zo een actuele voorraadpositie te kunnen geven van 98% van onze artikelen die dan ook direct verzonden kunnen worden na bestelling. 

Toekomstbestendig:
Hiermee verwachten en denken we weer terug op ons oude kwaliteitsniveau te komen en we hopen dat we een interessant aanbod bieden op onze website.  

We beseffen dat we onze zorgvuldige goede opgebouwde naam van de afgelopen jaren in de crisis niet hebben kunnen vasthouden door externe en interne factoren.  We hopen en verwachten met de gezette stappen toekomstbestendig te zijn en we zullen blijven vernieuwen en stellen u als klant voorop!!! 

Team Vodelca | voordeel | webwinkels sinds 2015