In onze eigen regio (Zuid Limburg) bieden wij dagelijkse bezorging op afspraak. Voor de overige regio's maken wij gebruik van Vlot Logistics als betrouwbare vervoerspartner.  

Wasmachines, drogers en koelkasten worden geleverd inclusief full service .  Dit houdt in bezorging, uitpakken, op de plaats zetten , aansluiten op bestaande leidingen en oude retour nemen.

Wanneer de machine via een vaste trap op de 1e tm 3e verdieping geplaatst dient te worden moet u dit aanvinken bij het bestellen. Deze service kost € 20,00 extra . 

Amerikaanse koelkasten worden vanwege hun omvang niet omhoog gedragen via trappen .  Dit geldt ook voor andere te zware producten zoals fornuizen van meer dan 100cm breed en wasmachines van meer dan 110 kg gewicht. 

Inbouwapparatuur : 

Al onze inbouwapparaten worden in de basis geleverd zonder montage . Het oude reeds gereedstaande product wordt retour genomen indien gewenst.  

U kunt bij het afrekenen ervoor kiezen om het product te laten inbouwen. Deze inbouwservice wordt op afspraak door Vlot Logistics uitgevoerd.  

Houdt u er rekening mee dat wij geen aanpassingen in uw keuken aanbrengen , dus weest u er zeker van dat het nieuwe artikel ook echt past. Wanneer u twijfelt helpen wij u graag vooraf om de juiste keuze te maken. 

 Televisies : 

Televisies tm 48 inch worden verzekerd verstuurd via PostNL  . 

Televisies van 50 inch en groter worden via Vlot Logistics geleverd. Op afspraak op de dag dat ze in uw postcodegebied zijn. 

Voor televisies geldt buiten onze regio alleen maar een basislevering. 

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing