Verzending - Kosten en mogelijkheden

  1. Pakketten : pakketten worden gratis verzonden vanaf een verkoopwaarde van € 50,00 incl btw.   Beneden € 50,00 vragen we een bijdrage van € 6,99. Dit geld voor alle pakketten welke binnen Nederland worden verzonden. Voor Belgie geldt altijd een toeslag van € 1,99 . 
  2. Retouren :  onverhoopt toch retour sturen ? Dat kan.  Hiervoor kunt u met ons contact opnemen of klikken op de link "retourneren" onderaan de pagina .  Voor een pakket geldt een bijdrage van € 2,99 en voor grote apparaten € 49,99 incl btw.  Gebruikte producten zoals scheerapparaten worden niet retour genomen maar indien defect opgestuurd naar de TD.


Bier en andere alcohol onder 15%:

  • Let op: Vanaf 1 juli 2021 is het verplicht alcohol te verzenden met 18+ verificatie bij ontvangst. Pakketten met alcohol worden ook niet meer bij de buren geleverd.

Wat gebeurt met mijn pakket wanneer ik niet huis ben? 

U krijgt altijd een track en trace code en wanneer u niet thuis bent kunt u de leverdag wijzigen vooraf.  Tevens kunt u kiezen om het pakket dan bij een servicepunt te laten afgeven.  Probeert u alstublieft wel het pakket te kunnen aannemen om retouren te voorkomen.  De vervoerders proberen het maximaal 2 keer . Het is ook mogelijk om de pakketten bij de buren te laten afleveren . 

 

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing