Pakketten

Pakketten worden altijd met een vervoerder geleverd.  
Hiervoor werken we samen met vervoerders als DHL,DPD,GLS en TNT.  

Hoe gaat een bestelling in zijn werk?: 

Artikel heeft status: 

Voorradig , verzending pakketten binnen 1-3 werkdagen . Wit-en bruingoed wordt op afspraak geleverd (in ons servicegebied*)
Uw bestelde artikel wordt direct verzonden binnen 1-3 werkdagen.  Houdt u er rekening mee dat veel kleine artikelen en alle etenswaar vanuit Spanje worden verzonden. Hierdoor dient u een aanlevertijd van 5-9 werkdagen aan te houden hiervoor.  
Wij versturen ook producten vanuit onze winkel te Landgraaf.  Deze hebben een levertijd van 1-3 werkdagen. De producten die we hiervandaan versturen zijn stofzuigers, waterkokers en het grootste kleinhuishoudelijk assortiment. 

Voor dranken (glazen flessen of grote containters) zal een toeslag gelden voor leverkosten ivm het gewicht bij grote aantallen . 


Wit - en bruingoed en kleinhuishoudelijk 

Artikel heeft status : 

Bestelbaar, levertijd 2-5 werkdagen , mits voorradig fabrikant 

Het product wordt besteld en zodra binnen wordt een afspraak gemaakt met u voor levering.  In de huidige tijd van schaarste kan de levertijd langer zijn dan 2-5 werkdagen, dit wordt alleen gehaald wanneer het product echt op voorraad is. Wilt u zeker zijn van een levertermijn dan neemt u vooraf contact met ons op om teleurstelling te voorkomen! 

Indien voorradig wordt aangegeven zal dit direct gebeuren. 

Levergebieden en tarieven Wit-en bruingoed:

Wij leveren in de provincies:
Limburg,NoordBrabant,Zeeland,ZuidHolland,NoordHolland,Utrecht,Flevoland,Gelderland .
In Belgie: Luik, Vlaams Brabant,Antwerpen, Limburg .
Wij verzorgen hier een basislevering voor een vast tarief:  € 19,99 

Buiten de postcodes 6041-6471 leveren we witgoed alleen begane grond af of via lift indien op verdieping.  Installatie mogelijk in overleg vooraf. 

Installatie mogelijkheden:

Momenteel bieden we alleen aansluitmogelijkheden in onze direct regio Zuid-Limburg. Dit zijn de postcodes 6041-6471. U kunt bij het bestellen de gewenste opties kiezen.  
Afhalen is ook mogelijk eventueel vanuit onze winkel. Laden en lossen is voor de deur mogelijk.  Gratis parkeren kunt u onder onze winkel , gratis in de parkeergarage!

Bier en andere alcohol onder 15%:

  • Let op: Vanaf 1 juli 2021 is het verplicht alcohol te verzenden met 18+ verificatie bij ontvangst. Pakketten met alcohol worden ook niet meer bij de buren geleverd.

 

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing