Verzending - Kosten en mogelijkheden

  1. Pakketten : pakketten worden gratis verzonden vanaf een verkoopwaarde van € 50,00 incl btw.   Beneden € 50,00 vragen we een bijdrage van € 5,99. Dit geld voor alle pakketten welke binnen Nederland worden verzonden. Voor Belgie geldt altijd een toeslag van € 1,99 . 
  2. Witgoed en televisies, buiten onze winkel regio : Voor groot huishoudelijk apparatuur zoals wasmachines en drogers alsook de koelkast geldt dat deze gratis standaard bezorgd worden.   U kunt bij het bestellen kiezen voor extra service , zoals het aansluiten en wanneer een zwaarder apparaat op de verdieping met trappen moet worden geplaatst.  Deze extra kosten staan per product vermeld bij het afrekenen en kunt u kiezen wanneer van toepassing. Landelijk wordt geleverd via onze partner vlot logistics. 
  3. Aankopen in onze winkel : Wanneer u een artikel koopt in onze winkel en deze moet bezorgd worden binnen een straal van 30km vanaf Landgraaf dan wordt deze gratis geleverd en aangesloten (vrijstaand product en standaard aansluitingen) . Wij verzorgen deze leveringen zelf . 
  4. Retouren :  onverhoopt toch retour sturen ? Dat kan.  Hiervoor kunt u met ons contact opnemen of klikken op de link "retourneren" onderaan de pagina .  Voor een pakket geldt een bijdrage van € 2,99 en voor grote apparaten € 49,99 incl btw.  Gebruikte producten zoals scheerapparaten worden niet retour genomen maar indien defect opgestuurd naar de TD.
Afhalen is ook mogelijk eventueel vanuit onze winkel. Laden en lossen is voor de deur mogelijk.  Gratis parkeren kunt u onder onze winkel , gratis in de parkeergarage!

Bier en andere alcohol onder 15%:

  • Let op: Vanaf 1 juli 2021 is het verplicht alcohol te verzenden met 18+ verificatie bij ontvangst. Pakketten met alcohol worden ook niet meer bij de buren geleverd.

Wat gebeurt met mijn pakket wanneer ik niet huis ben? 

U krijgt altijd een track en trace code en wanneer u niet thuis bent kunt u de leverdag wijzigen vooraf.  Tevens kunt u kiezen om het pakket dan bij een servicepunt te laten afgeven.  Probeert u alstublieft wel het pakket te kunnen aannemen om retouren te voorkomen.  De vervoerders proberen het maximaal 2 keer . Het is ook mogelijk om de pakketten bij de buren te laten afleveren . 

 

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing